Må bra boken.

Hej.

I en av alla de fina påsarna jag fick med mig hem häromdagen fanns en sak som kändes att någon verkligen lagt i min påse bara för att jag är jag. Paret Billmark´s nya bok ”Dags att MÅ BRA – Bestäm dig för att skapa ett bättre liv” till mig bara för att kändes det som. Så var det förstås inte för vi alla fick samma goodiebags men min känsla när boken passade som handen i handsken till mig.

28billa

Förändra och bestämma, det låter så enkelt men det är så svårt. Man behöver vara så modig för att våga bestämma sig för att satsa på goda vanor och förändra sitt liv till det bättre. Idag har jag börjat läsa boken. Det handlar om goda och dåliga vanor vad som stärker och vad som får oss att må sämre…..Oj vad många dåliga vanor jag måste ha som hamnat i utmattningssyndrom. Suck på den!!!

28billc

Har lärt mig idag att mina sämre vanor kan jag hantera antingen genom att behålla, acceptera eller förändra dem. Svaret är ganska givet men som sagt det handlar om att våga. Jag ska vara ärlig och börja förändra så som jag redan börjat göra. Det som var skönast att läsa idag var att – man får vara beredd på att det tar tid samt att man kommer misslyckas och falla ibland det är en del av att förändra sitt sätt att leva.

”Varje dag är en ny början”

”Mats och Susan Billmark”

Kram Kram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Må bra boken.

Add yours

  1. Åh härligt Kamilla! Förändra är bra 🙂
    Svar: Åh så roligt. I Göteborg finns det två ställen att välja på däribland en ostbutik, tar nog den 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: