Pepparkaksbak och adventskalender.

Halloj.

Har ni haft det bra idag? Jag bjöd mig på en sovmorgon bara för att jag var så värd den. Annars så blev det en handla sväng för att få ihop det lite mer till Tildas adventskalender. Ska jag vara ärlig så trodde jag att jag räknat rätt men självklart så fattades det några småpaket. Men jag tror att jag hinner får till dem innan fredag för det är ju bara måndag idag. Planen är att kalendern ska bli en kombo med gärningar och småpaket. Ni kommer förstå när kalendern drar igång på fredag.

Adventskalendern.

De små paketen blev riktigt fina. Hoppas Tilda blir nöjd. Åren innan har hon haft köpta kalendrar från både Body Shop, Glitter och en pysselkalender är de jag minns. De kalendrarna har haft några luckor som gått hem hos dottern vilket gjort att hon tröttnat på dem ganska fort.

27b27a

Årets första pepparkaksbak.

Finns det någon mysigare än första pepparkaksbaket varje år. Idag blev det bak för mig och dottern. Tyvärr så kunde jag inte hitta någon av alla pepparkakshjärtan som vi haft. Ifjol hade vi minst tre fanns i formlådan. Så det fick bakas änglar, renar och en och annan Pippi figur. Mums mums så gott.

27c27d27e

Ha en toppen kväll.

Kramis.

One thought on “Pepparkaksbak och adventskalender.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: