Härligt Bloggevent.

 Hej Hej.

I torsdags var jag VIP-inbjuden till bloggevent på Löfbergs Lila Rosteri & Kaffebar tillsammans med 14 andra bloggare och influencer som anordnades av LM Event. Eventet hölls av Alberts Städ  i samarbete med Spot On & Löfbergs Lila. Kvällen bjöd på en härlig blandning med mingel,  företagspresentationer, spännande smakupplevelser med kaffeprovning, goodiebags och tävlingar. Goodiebagen visar jag upp i ett kommande inlägg. Fantastiskt trevligt.

Företagen i centrum för kvällens event var Alberts städservice, Spot On Hostel och Sportbar och Löfbergs Lila.

eve11

 

albert

eve00

Alberts Städservice är Göteborgsföretaget som vuxit sig ut till flera städer i Sverige och där ibland Stockholm. Nu när är det dags att fokusera mera på advent och kommande juletider vore det toppen att låta  Alberts Städservice ta hand om städningen där hemma. Allt för en enklare vardag och mera tid till familj och egen tid.

De börjar med ett hembesök där de tillsammans med er går igenom vilken städhjälp som behövs i just din bostad. Den första månaden betalar ni prova-på priset 139 kronor / timme, därefter 179 kronor / timme. Inom 24 timmar har ni en gratis offert. Alberts är övertygade om att nöjda kunder fortsätter att använda deras tjänster. Därför har de inga bindnings- eller uppsägningstider. Feel – Good – Service innebär att du stam kund får trygghet och kvalitet till riktigt bra priser. När man bokar en tjänst hos Alberts vet man alltid vem som är ansvarig och vart du ska vända dig om du har frågor eller synpunkter.

eve2

spot

Spoton Hostel & Sportbar är Göteborgs nybyggda hostel, restaurang och sportsbar, allt i ett. Som gäst hos dem bor du endast 150 m från Liseberg. Hotellet har 31 rum och sovsalar för den som vill ha sällskap i sovrummet. Hotellet har även restaurang och sportbar där du kan välja att äta en bit mat på eller kika på något sportevenemang.

Jag och några bloggvänner har redan bestämt att vi åker i februari till Göteborg och bor på hotellet. Vilket ska bli så roligt.

IMG_0125

Mingel.

Efter intressanta och fina företagspresentationer blev det mingel med tilltugg från Matsällskapet. Det bjöds även på bubbel på de som var sugna. Det var så roligt att få mingla runt och prata med så mycket trevliga och intressanta människor. Extra kul att det var en blandning av både nya och gamla bekanta ansikten.

eve4

eve3

Spännande tävlingar hölls om kvällens bästa bild på Instagram. Jag, min snigel hade inte lagt ut någon bild när dragningen var. Systemkameran var min lekkompis under kvällen så just därför kom mina bilder ut på insta senare på kvällen. Vinsterna för kvällens bästa instabild vann Spa helg på Selma Lagerlöf SPA och en vacker ljusstake. Tur för mig att det även är tävling om bästa inlägg efter eventet. Hoppas på tur där för min del.

löfbergs

 

Kaffeprovning med Löfbergs Lila Rosteri och Kaffebar föll såklart mig i smaken. Jag är ett kaffemonster ut i fingerspetsarna som lärde mig dricka kaffe redan som fyraåring när min farfar drack sitt kaffe på fat med mjölk. Så tack farfar för inbjudan till kaffets värld. Under kaffeprovningen fick vi botanisera i kaffets underbara värld och smaka på två av tre olika smakprofiler: fruktigt, kryddigt eller nöt och choklad. Vi fick lära oss att det är skillnaden på kaffe beroende på bönans ursprung och rostning. Få saker doftar godare än nymalda kaffebönor.

eve9

Baristan hade fyllt de små presskannor med två olika kaffesorter ett från Kenya och andra från Etiopien. Kaffet från Etiopien var fruktigare och snällt. Vi Nordbor föredrar lite kryddigare kaffe som kaffet vi fick prova från Kenya. Jag och en tjej kallade det kryddigare kaffet för ”Godmorgon kaffe”. Så otroligt gott med nybryggt kaffe.

eve8eve10

Tack alla inblandade för en av de bästa kvällarna på länge.

Kram.

 

One thought on “Härligt Bloggevent.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: