Lite ledsen i både hjärtat och själen.

Hej Hej.

Hur mår ni idag alla fina?

Får man känna sig lite låg? Det behövs så lite för att dagen inte blir som man tänkt sig. Någonstans känns det som om jag är dum bara för att jag har blivit med utmattningssyndrom. Jag blir ledsen och besviken när människor inte känner till eller vill förstå vad sjukdomen innebär för den som drabbats. Ibland blir man lite ledsen i både hjärtat och själen. Idag var en sådan dag.

Det sägs att det är okej att känna det man gör och våga stanna i den känslan en stund. Kanske finner man den stunden något som är viktigt för oss och kanske behöver förändras. Det är okej att våga vara ledsen och låg. Så viktigt att tillåta sig känna det man verkligen känner.

25a

Var rädda om er ♥.

12a

Puss & Kram.

2 thoughts on “Lite ledsen i både hjärtat och själen.

Add yours

  1. Såklart en får känna sig så! Och såklart att du inte är dum! Du är långt ifrån ensam. Utmattningssyndrom är inget någon väljer att få. Har faktiskt precis nyss lagt upp en jättelång text på min blogg som ett försök att dela med mig av hur det kom sig att jag blev utmattad, och jag hoppas att det blir tydligt där att jag aldrig självmant har valt att köra slut på mig själv. Läs gärna om du orkar, kanske hittar du igenkänning om inte annat. Gillar din blogg för övrigt, kram <3

  2. Såklart får du vara deppig och nere, man är inte mer än människa,man måste få komma ikapp och tanka så man är i kapp i sitt mående emellanåt. Jag känner att jag är lite för mycket igång nu, allt på en gång, så känner att jag också behöver landa snart

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: