Fredagspresenten.

Hej Hej.

Har ni liksom jag och alla de andra här i Stockholm gråare än gråast väder idag? Så skit tråkigt faktiskt. Jag som tänkte fotat igenom goodiebagen från igår men jag fick inte alls någon feeling till det. Jag gjorde dumheter eller fynd måste jag säga för det är ju Black Friday istället. Har ni gjort några bra fynd? Jag har gjort några bra fynd, så jag är nöjd.

Fredagspresenten.

Så var det dags för den lilla presenten igen till bara lilla söta mig. Jag kunde inte hålla mig längre från att köpa med vita hyacinter. De är så vackra. En sak tycker jag är lite trist med hyacinter och det är att de doftar mycket mindre än vad de gjorde när jag var liten för då spred de sin underbara doft i hela huset. Kan tänka att det har att göra med allergi för visst var doften starkt men ack så juligt härlig. Min fredagspresent fick bli två vita hyacinter och en ferrariröd amarylis.  Nu har även jag börjat med julen det måste jag erkänna. På Black Friday blev det också lite juliga saker. Visar i ett annat inlägg.

24b24a

Vi hörs snart igen.

Puss & Kram.

2 thoughts on “Fredagspresenten.

Add yours

  1. Jag tycker också att hyacinterna doftade mer när jag var liten.
    Jag har också börjat smyga in julen här hemma. En liten rumsgran och en julstjärna har fått flyttat in i vardagsrummet!

  2. Ja jättetråkigt väder har det varit. Så fint med julblommor. Du förresten, jag har så svart att kommentera hos dig då jag måste vara inloggad på goggle? går det ej att ta bort?. Jag är inte inloggad på google på paddan, mobilen osv, orkar inte göra det på varje ställe så =D. Vill ju gärna besöka dig, men blir lite pyssligar

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: