Vilken kväll jag haft.

Hej Hej.

Vilken kväll jag haft på Löfbergs Lila Rosteri & Kaffebar. Alberts Städservice bjöd in mig och 14 andra bloggare på en exklusiv kväll tillsammans med Spot on Hotell Sportbar och Löfbergs Lila. Vi haft härlig kväll blandad med mingel, spännande smakupplevelser med kaffeprovning, goodiebags och tävlingar.

Jag är så glad för att jag fick träffa Johanna, Therese och Linda som jag träffat tidigare igen. Vi har redan bokat in en helg i Göteborg i februari vilket ska bli så kul. Då kommer vi bo på Spot On mitt emot Liseberg. Check på den!!! Jag fick även möta flera andra bloggare som känt till från nätet IRL idag. Så roligt att knyta nya kontakter både med andra bloggare och företagare. Mee Like på den ♥. Goodiebagen var helt underbar. Visar den mera annan dag. Bjuder på några bilder från eventet ikväll där LM event var medarrangör. Imorgon blir det mer om eventet och goodiebagen.

eve1eve2 - kopiaeve3 - kopiaeve4 - kopiaeve5 - kopiaeve7 - kopiaeve8 - kopiaeve9 - kopiaeve10 - kopia

eve11 - kopiaeve12 - kopia

Somnar med ett leende på läpparna ikväll.
Puss.

3 thoughts on “Vilken kväll jag haft.

Add yours

  1. Men åh vad roligt att se att du trivdes och även att få träffa gamla godingar igen;) Önskade såklart att jag kunde vara där.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: