Första advent nästa helg.

Hej Hopp.

Typiskt eller hur? Vakna med halsont när jag ska på event ikväll. Suck på den. Hoppas att Strepsils tabletterna räddar min dag. Trotsade det gråa och trista vädret och gick ner mot centrum för att byta en blus till Tilda. Lite ont i halsen och bajsväder har ingen dött av ännu vad jag vet.

Tänk att det är första advent nästa helg.

Jag kan knappt tro att det är sant. Redan advent. Vad tog hösten 2017 vägen undrar jag verkligen? Visst är jag redo för advent i sinnet. Måste erkänna att jag längtar lite efter att strosa omkring på julmarknad och koka knäck. Jag smet in på Hemtex idag innan jag gick hemåt igen från min lilla tur till centrum. Självklart så kunde jag inte undgå dessa ursöta små julbilar att hänga i granen. Tänker att de skulle bli så fina i en liten gran hemma hos oss. Får lura med Wille att de skulle passa i granen i år för i år är det vår tur att klä granen med Tilda som får hänga med varje år hon. Från början innan hon kom var det Wille och jag och Robert med Marcel och det har hängt i sig.

23a23b

Kaffe i handen.

Givetvis så kunde jag inte gå förbi vår ny öppnade Espresso House i Tumba centrum utan att köpa med mig en tomtelatte. Det behövs inte så mycket för att lätta upp mitt lilla hjärta. Trots både blåst och småregn så fick jag en skön och god promis med min kaffe i handen.

23c

Dags att stänga mina blå en stund innan det blir eventdags.

Kram Kram.

One thought on “Första advent nästa helg.

Add yours

  1. Åh stackare där, hoppas att det blev lite bättre och att eventet var kanon!
    Svar: Åh sitter här och kikar på alla fina bilder från eventet! Ser fram emot dina med som du fotat, kanske kan vi få låna några 😉 Hoppas att få träffa er däruppe snart såklart!
    Ja det behövs förstärkning och så glad att just hon vill vara med!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: