Vinsten kom idag.

Hej.

Sitter framför söndagsfilmen med en god kopp the och datorn i knäet. Jag har precis fixat med alla bilder som jag fotade på kvällen match mellan Flempan och Göta Traneberg.

Vinsten kom idag.

Idag kom äntligen vinsten för Flempan killarna. Enligt mig var det en jämn match mellan lagen. Skottstatistiken säger något annat. Jag vet inte men den kan inte stämma. Marre måste fått minst 10 skott till på sig. Det visar även mina bilder.

Dagens funderare: Jag vet att andra föräldrar pratat flera gånger om att det skulle behöva någon form av snabb uppdatering / utbildning om vad som krävs och hur man gör när man har båstjänst och de olika sysslorna. Hur räknar man skott på mål? Hur beter man sig som speaker? Hur funkar klockan, ovr och så vidare? Jag tror också att det behövs en genomkörare för att det inte ska bli tokigt.

Grattis till vinsten Flempan. Heja Heja nu vinner ni nästa match borta på Värmdö i veckan också.

26c26a26b

Natti Natti.

Puss.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: