Hej mitt Vinterland.

Hej igen.

Äntligen kom jag och Tilda ut i snön. Dock bara en kort stund innan middagen stod klar på köksbordet. Måste säga att det är ganska roligt att alla våra barn tycker om vinter och snö. Tror att det lite kan bero på att jag själv älskar att vara ute i snön och leka och busa. Snart när vi får mera snö kommer vi garanterat sätta igång med årets koja. En snökoja i trädgården är nästan tradition och får inte missas eller struntas i – den ska påbörjas så bara är det.

Hej mitt Vinterland.

Jag som hade tänkt komma ut med kameran idag möttes av mörker så att bilderna ser ut att vara tagna på natten. Svårt att fotografera på natten eller kvällen med min kamera. Den vill inte alls som jag vill eller är sanningen kanske den att fotografen är för dålig och okunnig. Om ni har några bra tips på fotokurser tar jag gärna emot dem.

210021112311

Barnslig eller ej?

Jag må vara barnslig men ny ren snö är så fantastiskt gott – nästan som sockervadd kom vi när vi låg på framsidan på magen och mumsa i oss ny snö. Så imorgon har vi säkert hela magen full av vita snömaskar, eller vad tror ni? Har ni också fått höra historier om att de vita snömaskarna flyttar ini magen om man äter snö? Visst smutsig och gammal packad snö men ren vit snö känns tveksamt. Hur som helst, vi mumsade och smakade på vintern som de flesta gjort i alla tider.

2144

201622918199280_sbig

Puss & Kram ♥.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: