I did it today.

Halloj.

Tänk att jag gjorde det i år. Tror säkert med skämsmössan på såklart att jag skjutit upp cellprovet i alldeles för många år. Antingen så har inte tiden jag fått passat och därefter har det varit svårt att få till en bra dag med deras drop -in tider. Men kryss i taket idag visade jag upp eller nej nej nej. Jag gjorde testet. Fattar egentligen inte varför jag varit så dum och inte gått de tidigare åren. Provet tar max 2 minuter och barnmorskorna som gör dem är oftast super trevliga på alla sett.

I did it today.

Så jag satt som ganska många i väntrummet och väntade in mitt nummer. Jag har tänkt på  även när jag var gravid och gick på Mödravården att det är så tyst i de väntrummen jämfört med andra väntrum inom sjukvården. Jag kanske har fel men det är min uppfattning. Tänker att det trots allt blir så privat när det handlar om våra snippor. Knän och tänder till exempel där pratas det vitt och brett med allt och alla. Tycker nog att det är ganska skönt trots allt på mödravården är det blir mer tyst.

21ff

Är man duktig hos doktorn  – då får man ….

Som sagt jag var duktig och då får man mumsa gott efteråt när besöket känns lite jobbigt.Gissa om jag var nöjd med att få en alldeles egen godispåse som bara var till mig. Den var jag mer än värd.

21gg

Dags för att gå ut i snön en stund.

Kram.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: