Black deal tuesday.

Hej igen.

Black friday och Black överallt just nu. Först tänkte jag att det bara var galet att locka med alla låga priser. Men till slut har även jag inte kunnat hålla mig utan kikat in på hos de företag som jag tycker är intressanta. I ärlighetens namn så har jag hittat några deals som jag är sugen på. Velar om jag verkligen ska slå till på fredag eller inte. Har ni spånat in någon deal eller rent av shoppat något nu i veckan på deal. Jag slog till hos Gina Tricot idag.

Black deal tuesday.

Att jag gillar svart och vit prickig är inget nytt. Har idag fixat med tvätt och kikat på vad som verkligen finns innanför mina garderobsdörrar och blev besviken. Jag har inga bra kläder längre. Små paniken kom så klart. Jag ska ju på event på torsdag utan något bra att ta på mig. Då kom mailet från Gina Tricot om deras Black deal tuesday. Vilken tur för mig eller inte. Men men det blev klick på denna fina jumpsuit så nu håller jag både tummar och tår att den passar bra till eventet på torsdag. Kul nu hoppas jag bara att paketen med mina nya plagg kommer redan imorgon som utlovades.

gina1

Här hittar ni 1 – Här hittar ni 2 – Här hittar ni 3.

Ha det bäst.

Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: