Fredagspresenten.

Hej igen.

Fick höra förra veckan att jag inte varken skrev eller visade upp mina fredagspresenter längre. Någon trodde jag slutat med dem till och med. Så är inte fallet att jag slutat varken med fokus eller presenten på fredagar. Grejen är nog bara den att om jag inte gör något stort nytt och spännande eller köper dyraste finaste presenten så minns varken ni eller jag dem på samma sätt. Från min sida är det fel. Tanken från början med fokus och present var att lägga fokus och en sak till bara mig. Min egna stund där jag får andas livet och får en liten paket som uppskattning av mig själv för jag är så bra som jag är.

Fredagspresenten.

Från början fick presenten inte kosta mera än 100 kr och inte vara ätbar. Det ändrade jag på ganska fort men tanken får inte bli dyrt så jag inte har råd att ge mig varken tid eller present. Just därav kom den tanken.

I dagens present fanns borste, nagellim och hårolja som ska vara perfekt till mitt frisiga och lockiga hår. Håller tummarna för att oljan levererar vad jag önskar.

17c

17d

Sötnosar – Nu gör vi Fredag på riktigt.

17

Kramis.

One thought on “Fredagspresenten.

Add yours

  1. Åh du upprätthåller fredagspresenten med, beundransvärt. Jag hade aldrig gjort det då man handlar den till sig själv,hehe.
    Svar: Tack. Jamen eller hur att vara öppen underlättar en del kan man säga och lite framåt. Hoppas du får en trevlig helg!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: