Nya titlar på önskelistan.

Halloj.

Idag efter att Wille jagat skor i Skäris hamnade vi i bokhandeln. T är lite som jag en periodare när det handlar om böcker. Ett tag läser vi hur mycket böcker som helst för att senare ta bok paus i flera veckor.

Nya titlar på önskelistan.

Nu är det spännande böcker som står högst på Tildas lista. Innan dess läste hon mer böcker i biografi eller dagboksform.

18nov1

Nostalgi bland böckerna.

Wao vilken stund vi fick i bokhandeln. Alla tre gick vi runt och letade böcker . Efter en stund fick vi höra: Åh, denna Halvan boken var min favorit!! Sedan var vi igång och letade böcker som vi alla hade en relation till. Riktigt super mysigt.. Visst är det lite konstigt att inte någon av våra killar blivit någon som tycker om att läsa böcker. De som hade eller har flest böcker av dem alla. Vi läste alltid för dem varje kväll innan de skulle somna. Ofta satt vi på helgmorgonen och läste böcker medan vi mumsade frukost. De som fått så mycket sagor och böcker lästa för sig borde läsa lite i alla fall – men icke.

Ha det bäst.

Puss.

 

 

One thought on “Nya titlar på önskelistan.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: