Fredag – Perfekt dag för en selfie .

Hej på er.

Måste berätta något nästan fantastiskt – jag vaknade idag första gången på två veckor utan huvudvärk. Först var det nästan så jag trodde det var ett skämt. Det tog flera timmar innan jag vågade inse att jag inte hade ont i huvudet.

Tror jag hittat problemet….När jag opererade knäet fick jag ju en läkemedelsförgiftning av kombon alvedon och citadon. Efter det gick det flera veckor då jag inte vågade använda alvedon igen. Grejen är den att de inte hjälper på mig längre. I natt när jag vaknade igen med smällande huvudvärk höll jag på att bli tokig och tog en av Marres medicin som är för värk, feber och inflammation  – Hyper IGD medicinen. Nu tror jag att jag vet….paracetamol funkar inte på mig längre. Skönt med en dag utan värk. Mee Like ♥.

Fredagsfokus.

Jag är fortfarande lite låg men kände mig piggare så mitt fredagsfokus fick bli en skön promenad. Det är så härligt att andas in kall frisk luft. Min stund på jorden just idag.

17a17b

Fredagsmys med tacokväll.

Självklart får det blir en fredag med både tacos och snacks framför Idol. Det passar mig helt perfekt en dag som denna.

21b

Kramis.

 

2 thoughts on “Fredag – Perfekt dag för en selfie .

Add yours

  1. Men fy, läkemedelsförgiftning.
    Förstår att du inte riktigt trodde det var sant när du vaknade utan huvudvärk.
    Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: