Ut på vägarna igen.

Tja.

Ja ja då var jag kartläsare igen då. Sist jag var kartläsare på riktigt var i början av augusti i somras. Nu är det dags igen. Visst har jag övat köra bil med Marcel runt vid Alfa Laval  Industriområde och upp i Solhöjden bostadsområdet innan. Idag blev det på riktigt – ut på vägarna.

Ut på vägarna.

Marcel har kört med Robert ute på vägarna tidigare, idag blev första gången för mig att åka med lilla Marre bakom ratten ute på vägarna. Turen gick till Huddinge centrum eller till Sjödalsgymnasiet och utvecklingssamtal för Marcel. Skönt att Robert satt bredvid till Huddinge för annars hade jag nog blivit lite nervig för att vara ärlig. Hem däremot var det min tur att vara kartläsare när R åkte vidare på jobb. Visst kan han köra bil vår Marcel!!! Jag blev förvånad över att det gick så bra som det gjorde.

16a

Marre skötte sig bra i skolan och presterade bra. Han trivs och tycker om sin skola och klasskamrater vilket är viktigt för att allt ska fungera. Skönt!

Dags att mysa ner sig lite under filten med Tilda framför ”Syrror” som vi båda gillar så mycket.

5nn

Puss.

 

One thought on “Ut på vägarna igen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: