”Stopp, stopp, stanna – lyssna på mig ”

Hej Hopp.

Så glatt det lät med Hej Hopp men det är långt ifrån sanningen. Jag har haft sprängande skallevärk i två dar. Det är ju precis så här det är med utmattning att man lever randiga liv. En bra dag och man orkar göra något följs alltid av minst en eller två dagar där man inte är mycket att hänga upp i julgranen.

Jag glömmer och kan inte hålla ihop varken mig själv eller mina åtaganden. Det känns antingen som om någon kört med en lövblås och blåst bort allt vett i huvudet, eller att det är ett flipperspel i skallen där jag inte kan stoppa kulan eller tanken som far runt runt.

Bara därför att jag är så värd lite glögg och gofika.

Lite uppmuntran till mig själv bara därför att – jag är så värd gofikat just idag. ”Stopp, stopp, stanna – lyssna på mig”. Det är nog bara att vänta in mig så blir det nog bra till slut. Sluta ha så förbaskat bråttom hela tiden. Var sak tar sin tid – min tid.

16c16d

”Stopp, stopp, stanna – lyssna på mig
Stopp, stopp, stanna – och ta den sista chansen
Stopp, stopp, stanna – säg inte nej

Mitt öde väntar här på mig”

Minns ni denna gamla schlager från 80- talet? Jag minns inte vem som sjöng den alls men jag minns att jag sjöng och gastade på den när jag stod på gungan i högsta fart innan vi skulle hoppa eller flyga över staketet runt gungorna vid skolan.

Puss & Kram.

2 thoughts on “”Stopp, stopp, stanna – lyssna på mig ”

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: