Har du förlåtit ännu?

Hej.

Jag har fått ett ord av både en av mina coacher och av hypnotisören ordet – Förlåt. Har du förlåtit ännu Kamilla? Vilken attans fråga både tyckte och tänkte jag. Coachen menar på att förlåta gör man för sin egen skull. Om man inte förlåtit eller vill förlåta har man inte sörjt färdigt. Många säger att de inte kan förlåta det må vara sant för de har inte sörjt klart eller bearbetat det som gjorde ont.

Så har jag aldrig tänkt. Har ni tänkt i de banorna? Många människor rusar vidare i livet utan att varken stanna upp eller sörja klart – helt enkelt vara ledsen färdigt eller bearbeta det som gör ont. Coachen menar på att vi människor är så rädda för att vara ledsna och visa oss sårbara. Just av den orsaken hamnar många i dåliga banor och en depression som egentligen inte är en depression utan ett tecken på en inre sorg.

15a

Förlåt! Att förlåta är något du gör för din egen skull. Att förlåta gör så att du kan släppa taget om ilska, bitterhet, sorg, skuld, skam och offerkänslor. Att förlåta befriar dig så du kan gå vidare med mycket lättare känslor och en positivare syn på livet. Du slipper fortsätta bära på den där taggen som skaver och du kan se framåt istället. Att förlåta är också ett sätt att lära sig  av det som varit. Förlåtelse gör du av respekt för dig själv och det visar för dig själv att du är värd mer än så.

Jisses vilken klok coach jag har. Varför har jag aldrig tänkt så här tidigare? Det ska bli en spännande resa att lära mig säga Förlåt ♥ kan jag lova er.

25g

Kramis.

 

2 thoughts on “Har du förlåtit ännu?

Add yours

  1. Intressant att läsa. Det har tagit mig lite mer än två år att säga att jag hatar min våldtäktsman. Men det här med att förlåta ligger så långt borta för mig. Önskar att jag kunde förlåta mig själv och lägga alla onda tankar om mig själv bakom. Tack för att du påminde mig om det. Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: