Kigurumi från Partykungen.se.

Hej.

// Inlägg i samarbete med Partykungen.se//

Nu när mörkret kommer allt tidigare för varje dag är det lät att man drömmer sig bort till sommar eller partyn. Jag har börjat drömma mig bort till adventstiden och allt mys som kommer med den tiden. Tänk att få ligga i soffan hela dagen och slappa. Att få mysa in sig i myskläder framför en bra film och mumsa på något gott är något som jag gillar. Myskläder för rätt tillfälle kan vara svårt – snygga, sköna eller bara roliga. Jag röstar för sköna och roliga. Just därför har jag följt dottern och börjat tråna efter en kigurumi från Partykungen.se.

party2

Kigurumi.

Kigurumidräkterna är stora och rymliga i härligt fleecematerial och finns utförda som djur från flera olika djurgrupper. De är charmiga och roliga. Tänk den dagen ni glömt bort maskeraden på jobbet eller skolan. Då är det enkelt att kliva i sin kigurumi så är man redo för party. En kigurumi är en mysdräkt och en maskeraddräkt i samma paket. Dräkterna är tillverkad i högkvalitativt och tvättbar fleece. De är varma och gosiga, vilket gör dem perfekta att kura ihop sig till en liten boll i. Gör som jag och dottern förvandla er med hjälp av en kigurumi från Partykungen.

IaNcUCmKz2-alskakigusar

Svårt val.

Svårt val vilket jag trodde skulle vara enkelt. Svans eller inte? Zebra är nog mitt favoritdjur efter giraffen. Två giraffer blir kanske lite för mycket här hemma så jag väljer emellan dessa tre kigurumi dräkter. Svårt val… Vilken dräkt hade ni valt?

party

// Här hittar ni 1 – Här hittar ni 2 – Här hittar ni 3//

Smidigt med Partykungen.se.

När jag shoppar på nätet är tre saker viktiga:

♦ Snabb leverans – vem orkar vänta hur  länge som helst.

♦ Öppet köp  i minst 14 dagar  – med tanke på leveranser fram och tillbaka.

♦ Billig frakt.

Partykungen skickar alla ordrar lagda före kl 15.00 helgfria vardagar innehållandes endast lagervaror packas och skickas samma dag. Alla ordrar skickas som Postpaket från oss med spårbart kollinummer.Kunder har full bytes- och returrätt (ångerrätt) i 14 dagar efter det att de mottagit varan om du inte är nöjd med din vara. Ångerrätten gäller EJ peruker, strumpbyxor, sexleksaker, smink, linser, snus, ätbara artiklar samt andra intima produkter av hygieniska skäl.

index

// Hos Partykungen hittar du maskeradkläder, partyprylar och roliga presenter. Vi har ett brett sortiment inom flera olika kategorier vilket gör att det finns någonting för alla //.

party1

Ha det bäst.

Kramis.

 

 

 

4 thoughts on “Kigurumi från Partykungen.se.

Add yours

  1. Men åh så himla ljuvliga, en koala hade jag velat ha!
    Svar: Ja en filmsnutt blir det! Den är snart klar hoppas jag 😉 Åh ja det skall jag göra när vi ses på en AW i dec.

Kommentera

Up ↑

%d