Ordning och Reda – Önskelistan på G.

Tja Tja.

Då har jag börjat på min önskelista till tomten i år. Förutom en stor kappsäck med guldpengar så finns det lite andra saker som gärna få finnas i mina klappar. När jag var inne i stan idag så gick jag min runda. Min runda på NK och in i några av butikerna på Biblioteksgatan och varvet in på Sturegallerian är den runda jag brukar köra på just bara för att få drömma mig bort en liten stund in i glamourvärlden.

Ordning och Reda – Önskelistan på G.

Förr innan telefonerna tog över våra eller min kalender körde jag alltid på Ordning och Reda och deras kalender. För två år sedan tyckte jag att det var onödigt att lägga pengar på en kalender som jag knappt inte använder. Det finns en sanning i det men ändå så har jag varit och kollat i de nya för varje år. Många gånger har jag saknat en kalender att skriva in saker i. Det är trots allt något speciellt med en kalender för varje år. Så 2018 blir det en nya fin kalender även om den inte ligger i min julklapp. Jag hittade den kalender som jag önskar mig mest i sandfärgad mocka. Att välja sin färg var lika speciellt idag som förr. Så himla roligt och lite speciellt.

14ll

14mm

14nn

Nummer två på önskelistan.

Jag skulle behöva en ny väska som är i mellan storlek. Väskor från Rebecca Minkoff ligger mig varmt om hjärtat. Min lilla gråa tycker jag såå mycket om. Denna fina får så gärna flytta in hos mig. Väskan fanns även i blått vilken var lite coolare men svart är alltid svart.

14oo14pp

natti

Kram ♥.

3 thoughts on “Ordning och Reda – Önskelistan på G.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: