Investera i sig själv.

Hej!

Det händer liksom inte att Kamilla somnar till på varken Pendeltåget eller tunnelbanan men idag hände det. Suck!!! Jag var helt slut efter min dag i stan som varit helt fantastisk på alla sätt. På den vägen så slumrade jag till gång på gång att jag till slut tvingade mig att stå upp för att hålla mig i skinnet så att säga.

Investerat i mig själv.

Jag har som ni kanske märkt börjat att investera i mig själv. Jag är den viktigaste för mig. Om inte jag fungerar eller mår bra så kommer inte jag kunna ge till mina nära och kära. Så nu finns det inlagt Kamilla tid varje dag. Investeringarna kan se olika ut – viktigast är att fokus ligger på mig så som hälsa för både kropp och själ.

Ljusterapi. Andra gången på Ljusterapin idag. Jag blir så imponerad av Balanscenter som väntade in mig idag när Pendeltåget var försenat på grund av stopp. Även idag fick jag rummet helt ensam. Helt underbart att sitta där i den vita rocken och dricka the i tystnaden. Efter behandlingen fick jag en bra genomgång om Ljusterapi och hur den kan hjälpa trötta själar i höstmörkret. Jag kände mig så pigg efter behandlingen idag. Medicin för både kropp och själ. Mee Like ♥.

14d14c14b

Stockholms promenad – Sakta jag gick genom stan. Älskade Stockholm vad jag är kär i dig. Efter Ljusterapin gick jag bort till Stockholm Brevboxar där jag har min digitala brevlåda. Ett litet paket hade kommit dit och eftersända paketen hem till mig i annat namn är onödiga pengar. Så jag besökte min brevlåda idag. Jag måste erkänna att det kändes lite internationellt att gå till sin brevlåda någon annanstans. Jag har en digital brevlåda vilket innebär att alla post som kommer scannas och jag kan se och hämta den på min sida online. Hur smidigt som helst. Inga brev som tappas bort eller försvinner som de gjorde ofta innan jag byte till Stockholm Brevboxar.

14e

14f

Sakta jag gick genom stan och stannade till där jag ville bara för att. Bara för att Stockholm är så vackert gjorde jag som alla Japanska turister stannade och fotade på Glasbruksgatan på min väg ner mot Gamla Stan från Söder.

14g14h

Duktiga tjejer får godfika. När gå appen i telefonen visar att jag gått 12,5 km får man gå och mumsa på Tomtelatte på Espresso House. Så bara är det faktiskt.

14k14j

Air Flow behandling. Dagens sista stopp var hos Tandhygienisten Ulrika Melin på Sturegatan där jag skulle testa på Air Flow. Har ni testat på? Air Flow är  en metod som ger renare och därmed vitare tänder. Ibland räcker det med en Air Flowbehandling istället för att bleka tänderna. Med saltblästring avlägsnas missfärgningar och tänderna återfår sin naturliga färg. Efter behandlingen kändes det som om jag nyss doppat ansiktet i sanden på en strand eller ni vet känslan när någon springer förbi er där ni ligger på stranden och sanden ryker upp i hela ansiktet. Vet inte om tänderna blev så mycket vitare men renare kändes de i alla fall. Få återkomma om vad jag tyckte om resultatet.

airflow(2)_300

Tjingeling.

Puss.

 

3 thoughts on “Investera i sig själv.

Add yours

  1. Vad du är klok som investerar i dig själv och framför allt ger tid till dig själv och det du tycker om. Så viktigt och bra nu när du behöver det! 🙂 Tack för din kommentar <3 Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: