Lets Deal.

Hej Hej.

Jag har blivit helt såld på Lets Deal och deras fantastiska erbjudanden. Vad är Lets deal? Lets Deal är webbplatsen som erbjuder oslagbara priser på upplevelser i din stad, samt attraktiva produkter och resor till destinationer när och fjärran. Lets deal är en marknadsföringskanal och annonsförmedlare av varor och tjänster. Genom Lets deal erbjuder företag prova-på-rabatter för att få fler kunder. Du får en bra deal och företagen en potentiell stamkund. Så rätt tycker jag. Jag har personligen kunnat ta del av en rad spännande rabatter och på så sätt fått nya upplevelser och minnen. Av de tio erbjudanden som jag provat på har endast ett varit ett nedköp. Vilket jag inte varken skrivit eller tänker tipsa om här på bloggen. Det är så roligt att kunna ha något nytt och spännande att se fram emot för en billig peng. Lets Deal har verkligen blivit ett måste att kika in hos varje dag för att se deras nya deals.

Mina 8 bästa deals.

Tänkte tipsa er vidare om vad jag fått ta del av genom Lets deal för att ytterligare visa er hur bra de är…..

dealbild1

 • Middag på Restaurang Kristall med syster – god mat och bra service.
 • Neurosematik på Inner Power Centre – helt makalöst vad Anders Wallin fick fram om mig. Tänker garanterat gå hos honom igen på behandling.
 • Tandläkarundersökning på Östermalms tandvård – Så bra och trevlig tandläkare.
 • Ben & Jerry – Smaka på nya smakerna till rabatterat pris. Galet gott så klart.

dealbild2

 • Djurgårdsbrunn 4 – rätters med Robert – underbar miljö, bra mat och fantastisk service. Så bra att vi tog med barnen på brunch dit veckan efter.
 • Zonterapi och öronakupunktur på Fotzonen – intressant och spännande vad de kan se genom våra fötter. Spännande och mycket avslappnande.
 • Ljusterapi på Balanscenter – underbart att sitta där i det helt vita rummet med alla lampor tända i min vita rock med gott thé. Längtar till nästa gång jag ska gå på terapin.
 • Air flow-behandling hos Tandhygienist Ulrika Melin – bli av med missfärgningar på tänderna genom blästring.

 

Hoppas nu att ni kikar in hos Lets Deal och ser vilka erbjudande som finns i din närhet. I nästa vecka har jag flera deals att utnyttja såsom andra gången på Ljusterapin, Air Flow- behandlingen och en lunch in bokad.

Ha det bra…

Kram.

 

2 thoughts on “Lets Deal.

Add yours

 1. Åh bra tips, har appen. Det är ju rent av livsfarligt, haha.
  Svar: Ja så lätt att våga lite verkligen!! Jamen gör det! Typ färga topparna rosa eller ngt annat skoj!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: