Hatar att inte komma ihåg….

Hej Hopp.

Har ni haft en bra lördag? Jag har haft det bra fast jag jag är så galet trött och sliten. Ibland blir jag så less på att min skalle inte hänger med som den borde. Jag ogillar känslan av att skallen är helt urblåst.

Hatar att inte komma ihåg….

Verkligen så avskyr jag känsla när jag inte minns,  inte kommer ihåg eller när livet inte går ihop med alla måsten. Efter barnens träningar tog jag bilen och åkte mot Skäris med dem alla tre för en behövde skor och ena annan nya byxor. Allt gick så bra tills ena sonen fick ett sms som sa: Kommer du ikväll eller? Jäklar… varför hade jag inte skrivit upp den tiden? Jag som alltid brukar ha koll på allt och lite till. Forgot it, sorry!!!  Sorry Björne jag failade idag.

Hur i hela världen skulle vi hinna i tid när utrustningen var kvar i Visättra. Jisses vad jag hatar att inte komma ihåg. Hatar att inte få ihop livet. Skäms varning och in i skamvrån för min del. Men jag erkänner att idag blev det lite too much.

Just därför…

Just därför var jag så värd att få smaka på min namnsdagsglögg.Glögg, ”Så mycket bättre” under Tildas gosefilt i mjukisbrallorna bara för att…..

11b11c

Tid med mina tre hjärtan.

Se det bästa i varje situation. Jag fick tid med mina älsklingar två nöjda killar och god middag tillsammans följt av filmmys med min lilla tjej. Ni är bara bäst  –  W, M och T – Love you all ♥♥♥.

Vi hörs snart igen.

Puss.

5 thoughts on “Hatar att inte komma ihåg….

Add yours

  1. Det där lät ju sååååå himla gott, det är så mysigt när det är första advent och man dricker glögg! Mys!!
    sv: Hihi det förstår jag, så himla gott ju!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: