3 saker som gör mig glad.

Halloj.

Underbara fredag tänk att jag fick feeling att fota mig i min zebraklänning. Jag hade nästan glömt bort att jag köpte den på rean innan jag åkte till Örebro. Tyvärr så hamnade den i den garderob som jag inte öppnar dagligen. Men är det fredag så får jag väl leka lite zebra. Jag känner mig riktigt glad inombords fast jag blev halvt deppig i morse när jag insåg att jag bara MÅSTE trolla bort mina nya extra kilon. Även ett fika monster måste börja hålla igen på alla godsaker, tyvärr. Vet ni vad??? Hittills idag har jag bara ätit nyttigt och tagit min promis. Så duktig jag kan vara ibland!!!

3 saker som gör mig glad.

10jaag

Mina älskade barn såklart även om det finns dagar då jag inte alls låter varken positiv eller kärleksfull. Men de är verkligen fina barn vi skapat Robert. Det gjorde vi bra eller förresten BÄST!!!

Att få känna livet. Livet är mig kärt och jag hoppas att jag får många många år till innan det är min tur. Efter alla mina samtal med coacher och terapeuter har jag börjat få andra perspektiv på livet. Jag har nog börjat tänka om på många sätt och vis. Visst är min resan lång tills jag mår bra så som jag önskar men jag jobbar på det varje dag. Jag vill känna att jag lever och inte bara existerar vilket jag tror många faktiskt gör just nu. När liven handlar om krav, prestationer och måsten blir det frågan om att existera för att hänga med i sina svängar. Just därför investerar jag i mig själv, mina kära och livet. Jag vill känna att jag var här medan min tid varar.

 

Gott kaffe och god fika. Jag behöver inte så mycket för att bli glad med gott kaffe och en god fika kan de flesta få mig på glatt humör. Jag har aldrig förstått varför vi inte ska få njuta medans det finns något som vi mår bra av och tycker om. Fast när jag kikade på vågen idag förstod jag lite grann. Men som sagt – Jag lever och tänker leva mitt liv fullt ut efter min bästa förmåga här och nu.

10jag3

10jag11

Vilka tre saker gör dig glad?

good day

Kramis.

7 thoughts on “3 saker som gör mig glad.

Add yours

  1. Snygg klänning! Tre saker som gör mig glad 1. Min mamma 2.Att jag hittat tillbaka till en person som jag tycker mycket om 3.Att jag igår orkade cykla fram och tillbaka till affären trots att det pga min sjukdom var jobbigt.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: