Fredagsfokus för bara MIG.

Hej.

Visst blev det fokus för bara MIG även denna fredagen. På med varma kläder och ut på en lång skön promis fick det bli idag. Stundtals sken solen så jag nästan fick en känsla av vår vilket är helt galet med tanke på att vi väntar på den första snön.

Förr hade jag alltid en podd i lurarna när jag var ute på mina rundor men efter råd från både coach och läkare så mår jag bäst om jag låter mina tankar sväva fritt och plocka upp dem som jag tycker verkar intressanta de andra få gå vidare. Hur skönt som helst att lyssna på livet och mina egna andetag.

Kaffe på altanen.

Väl hemma igen bjöd jag mig själv på en kaffe ute på altanen. Så himla super skönt. Helt klart bra fredagsfokus idag. Mee Like ♥.

10c

En bild.

Bestämde mig för att låta kameran eller mobilen ligga kvar i  ficka under min runda idag. En bild fick jag endast fota för ofta annars så letar jag bilder i skallen hela tiden.

Vad ser ni i bilden? För mig väcker den så många olika saker. Tomt skal och själen flugit iväg. Något finns alltid kvar. Vi lämnar alltid spår även om vi redan gått vidare.

10b

Vi hörs.

Puss.

 

5 thoughts on “Fredagsfokus för bara MIG.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: