Fasiken är ett ganska bra ord.

Hejsan.

Fredag idag, äntligen säger även jag som är hemma. För mig betyder fredagar Fredagsfokus på bara mig. Vad behöver lilla jag just idag? Jag är rätt sliten om jag ska vara ärlig. Denna veckan har varit tuff mentalt. Det var inte så här min höst skulle vara. Återigen handlar det om att acceptera hur läget är vilket är skit svårt. Fasiken är ett ganska bra ord.

Fasiken är ett ganska bra ord.

Tänker att veckans Fredagsfokus får bli en skön promis där andas livet får bli mitt fokus. Så på med utebyxorna och skönaste skorna och ut och gå min runda.

7b

best

Puss & Kram.

3 reaktioner till “Fasiken är ett ganska bra ord.

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: