Jump around på Jump Yard.

Hej igen.

Efter lunchen för vårt födelsedagsbarn åkte vi vidare mot Jump Yard. Jump Yard är en trampolinpark med hur mycket studsmattor och landningsgropar som helst. Där finns även en Ninja bana för de som är lite starkare. Ett drömställe för de som gillar volter och att snurra runt vilket vår gympa tjej gör.

Jump around på Jump Yard.

Jag var fegisen idag eller kanske bara lite rädd om knäet som i veckan fick klartecken från sjukgymnasten att nu kan jag börja använda knäet som förut. Jag var feg…Killarna och Robert hoppade med Tilda och jag fick leka fotograf vilket jag trivs bäst med.

3o3h3n3m3l3k3jVäl hemma igen efter långa köer blev det som Tilda önskade hemma gjord pizza  och tårtkalas framför Idol. Tror minsann att vårt födelsedagsbarn somnade med ett leende på läpparna. Snart har Robert målat klart på hennes rum så hon kan få flytta in i hennes tjejrum. Nytt omgjort rum stod nämligen högst på önskelistan i år så vi hoppas att vi får till det bra med allt som fixats och tänkts till nya rummet.

Well well dags att ta tag i denna dagen. Snart väntar brunch med familjen på Djurgårdsbrunn.

Må så gott – Vi hörs och ses.

Puss.

 

 

 

 

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: