Födelsedagslunch för Tilda på Indian Garden.

Halloj Halloj.

Idag har vi som sagt firat vår tjej på hennes 11årsdag.  Jag kan nästan inte ens förstå att vår lilla lilla tjej redan är 11 år. Vad tog alla de åren vägen?

När man fyller år får man önska och bestämma sin dag. På Tildas önskelista stod lunch på Indian Garden. Restaurangen som Tilda blev helt såld på i somras när hon och jag var på Smaka på Stockholm i somras. Inte mig emot för de har verkligen god mat. Marre däremot drack mest vatten. Stark mat är inte alls hans grej gärna salt och peppat eller massvis med vitlök men där är det stopp för honom.

Lunch.

Jag åt som vanligt vegetariskt när jag äter ute på restaurang medan familjen åt Tikka Misala. Gott men kanske lite för starkt för mig. Vet inte vad det var  med mig för jag tänkte hela dagen att det  var tisdag…hur kunde jag när det i själva verket var fredag.

3p

3d

3e

3g3q

3f

Vi rullade vidare mot Jump Yard med födelsedagsbarnet.

Kramis.

En reaktion till “Födelsedagslunch för Tilda på Indian Garden.

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: