Brunch på Djurgårdsbrunn.

Hej Hopp.

Vet faktiskt inte varför men det känns som söndag idag. Kan det vara för att vi efter vi vaknat till idag åkte till Djurgårdsbrunn och mumsade på deras smarriga brunch? Det kändes riktigt lyxigt att sätta sig till bords och mumsa tills knappen i byxorna behövde knäppas upp. Inte undra på att jag känner mig såå seg just nu.

Brunch på Djurgårdsbrunn.

Mycket gott fanns det uppdukat på brunchborden. Godast var nog den vegetariska lasagnen och en av salladerna. Eller dessertbordet såklart ….ni känner ju mig. Blåbärspaj med riktig vaniljsås, chokladbollarna och kardemumma våfflorna var bäst om jag fick välja.

Till Djurgårdsbrunn kommer jag garanterat komma tillbaka framöver för de är en riktigt bra restaurang både på kvällen och vid bruncherna – Mee Like ♥.

4a4b4d4e4g4h

Dags att börja bygga ihop Tilda´s nya möbler till ommålade rummet.

Var rädda om varandra.

Puss.

 

One thought on “Brunch på Djurgårdsbrunn.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: