Fredagspresenten.

Hej.

Nej mina vänner jag missade såklart inte Fredagspresenten. Ni var några som undrade om den. De som följer mig på Instagram kunde se att jag inte hoppat över fredagspresenten denna veckan. Jag missade inte heller Fredagsfokuset även om det inte alls var lika glassigt som det är ibland.

Fredagspresenten.

Eftersom jag haft otur med mina skal till mobilen på sista tiden fick det bli ytterligare ett nytt. Denna gången från Ideal of Sweden igen – det har blivit några från dem nu. Jag är tokglad och nöjd med min fina present. Mee Like ♥.

 

3fredagspresent

Fredagsfokus.

I fredags fanns det inte tid för en längre egentid som jag verkligen värnar om. Egentligen handlar mitt fredagsfokus att jag lyssnar och faktiskt ser till mig själv vad det är jag behöver just nu. Så min fokus stund blev när jag kröp ner i Tilda´s säng i väntan på utröstningen på Idol och somnade en liten stund. Min stund på jorden.

Vi hörs snart igen.

Kramis.

3 thoughts on “Fredagspresenten.

Add yours

  1. Superfräscht skall verkligen!!
    Svar: Åh vi hade en fantastiskt kväll! Åh ja och vi hoppas att vi även kan ha ngt uppåt dina trakter snart med 😉 När Linda kommit ur sin bebisbubbla 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: