Årets allra första…Tomtelatté.

Hej Hopp.

Det blev inte mycket blogg idag. Tiden fanns inte förrän först nu. Efter frukost började vi bygga de nya möblerna till Tildas rum. Efter lunch bar det av mot Tyresö för dagens match för Marcel och Flemingsberg.

Årets allra första…Tomtelatté.

Egentligen är jag inte så mycket för smaksatt kaffe men tomtelattén från Espresso House är bara ett måste för mig när den erbjuds. Vet ni vad att det är tomtelattén som gjorde att jag fastnade så mycket för just Espresso House. Idag fick jag Baristan att göra min latte fast de inte fått in den i sitt sortiment ännu denna säsongen…..Vilken makt jag hade när de lyssnade och gjorde min favorit. Mee Like ♥.

5b5a

Flempan vann kvällen match.

Flempan vann över Tyresö Hanviken men attans vad bra han är Tyresö målvakten Victor Lundahl. Vet inte hur många skott han fick på sig men säkert över 50. Nu återstår bara en match innan Flempan går vidare till högre serie. Heja Heja Flempan…

5c

Väl hemma igen fick vi ordning med de möbler och prylar vi hade idag till Tilda´s nya rum. Fint blir det!!

Kram Kram.

 

One thought on “Årets allra första…Tomtelatté.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: