Vad hände i Örebro i lördags?

Hej Hopp.

Helgen går mot sitt slut. En händelserik helg som innehöll allt och lite till. Back to yesterday  – allt för bloggen.

Lördag i Örebro.

Mot Örebro med Tilda, Ellen och Susanne – gympatävling för Tullinge GF stod på schemat på söndagsförmiddagen. Tjejerna lämnades av vid Idrottshallen och skulle tillbringa sin tid med laget. Därefter in mot stan och checka in på hotellet. Denna gången bodde jag på Elite Hotell Örebro.

Vad hände i Örebro i lördags? 

Trevligast och godast var middagen på Paolos tillsammans med Susanne och Johanna. En super mysig och trevlig Italiensk restaurang i anslutning till mitt hotell Elite. För min del blev det vegetarisk lasagne, tiramisu och chianti vin. Topp fem på Paolos enligt mig.

28h

28i

Örebro slott vackrast.

Redan innan jag kom till Örebro fick jag tips om att slottet måste jag bara se. Jag hade turen att bo granne med slottet. Under kvällen var slottet upplyst och makalöst vackert. I söndags morse var Slottet lika vackert men med en annan charm.

28g

In och ut i inredningsbutikerna.

Den lilla tiden vi hade i centrum innan butikerna stängde sprang vi in och ut ur inredningsbutiker. Man får ofta en tänk om och dröm mig bort känsla när man elle jag går omkring bland alla vackra ting.

28a

28c

28b

”Så mycket bättre” på Tv4 play med datorn i sängen innan jag släckte lampan. Jag somnade med ett leende på läpparna även om det fanns några taggar som satte sig rakt i hjärtat under dagen.

Imorgon pratar jag mera om Örebro, gympa och tankevändorna som snurrar i skallen.

natti

Puss Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: