Gympatävling.

Halloj.

Ännu en tillbaka till igår blir det nu. Det blir lätt så i mitt liv just nu har jag märkt då kombinationen tid och ork inte är kompisar med varandra. Hur som helst så sov jag riktigt bra på mitt rum på Elite Hotell och frukosten på hotellet kan jag inte heller klaga på. Allt som jag önskar av hotellfrukost fanns uppdukat. Bra start på söndagen helt enkelt.

Gympatävling.

Att jag är ett gympafans kan inte undgått så många av mina vänner. För mig ska idrott när barn och unga ungdomar är inblandade vara lycka och glädje så som det var för mig när jag var aktiv. Visst fanns det dagar då jag inte var överens med tränaren men i det stora hela så fanns de där vid sidan om och stöttade och pushade på mig framåt. Gympa är bästa sporten om jag får välja.

Jag gömde mig under tävlingen bakom min kamera som jag brukar göra för att hitta min verklighet. Det som är jag och min uppfattning av allt som händer och sker i mitt lilla liv omkring mig.

Tullinge tävlade mot mycket äldre gymnaster vilket var en erfarenhet för laget. För inom gymnastik spelar inte ålder så stor roll, allt handlar om kunskap och utförande av de övningar och serier som man gör eller kör som vi säger inom gympan. Tullinge laget gjorde flera fina prestationer även om de inte räckte till mot det för tuffa motståndet.

29g

29f

29h29d

Hejdå Örebro.

Efter frukosten hann jag smita ut en stund och kika på Örebro slott i dagsljus. Det kändes som ett måste när jag bodde granne med slottet. Lika vackert i dagsljus som kvällsljus. Tyvärr så var det lite för kallt för mig att fota med stora kameran. Jag latade mig eller var för frusen så det fick bli med telefonen.

291

 

Ny vecka nya äventyr.

Kramis.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: