Fredagsfokus och Fredagspresenten.

Godmorgon.

Visst blev det både fokus och present igår. De bästa uppfinningarna för mig själv glömmer jag såklart inte i första taget.

Fredagspresenten.

Den där lilla grejen eller paketen som bara är till mig är en så speciell grej som verkligen betyder så enormt mycket för mig. Medger att det är roligt att försöka hitta och komma på vad det skulle kunna vara för något till mig. När jag i torsdags var inne på Chokladfabriken på St:Eriksplan såg jag den sötaste lilla asken som man kunde välja två praliner och lägga i. Praliner fick bli presenten. Så liten och både söt och gullig present till bara mig.

27a

Fredagsfokus för mig.

Min fokus stund blev i samband med mitt besök hos läkaren och de tankevändor som sattes i rullning. Hur skulle jag tänka? Så svårt men fokus ligger mycket på min hälsa och min resa till en vardag som funkar med mig. Att ge sig tid att reflektera och tänka kring mig själv och mitt välbefinnande handlade mitt fokus om idag. Så himla skönt med en klok läkare.

27

Dags att börja packa väska för snart bär det av mot Örebro och gympatävling med dottern.

Vi hörs snart igen.

Kramis.

 

 

One thought on “Fredagsfokus och Fredagspresenten.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: