Djurgårdsbrunn – deal blev deal.

Halloj.

Vilken toppen kväll det blev trots en ganska jobbig start på dagen. Efter läkarbesök och tuffa beslut var det så perfekt att åka in till Djurgårdsbrunn och äta fyra rätters middag med stora Hjärtat.

Djurgårdsbrunn – deal blev deal.

Trots att jag bott här i Stockholm mer än halva mitt liv så har jag aldrig varit inne på Djurgårdsbrunn och ätit. Så just därför blev vi båda positivt överraskade. Jag har ju talat om fantastiska Lets Deal tidigare, även denna middag var en deal via Lets Deal. Mee Like Lets Deal ♥.

Fantastisk miljö och underbar mat. Soppan var bådas favorit på Djurgårdsbrunns Höst meny som vi åt. Brasan var tänd och lugnet kändes  i hela kroppen. I väntan på vårt bord bjöds vi på ett glas bubbel i soffan. Jag valde som vanligt det vegetariska alternativet och fick gulbetor istället för lax och gnocchi när Robert åt kalv.

27b

27c

27d

27g

Deal för en deal.

Visst fick vi kanske vänta lite länge på huvudrätten. Inget som störde mig för jag hade så trevligt och mådde så bra på min plats. Men hovmästare tyckte vi fick vänta för länge och bjöd oss på en gratis brunch. Hur lyxigt kändes inte det? Deal för en deal liksom. Wao så trevligt. Vi kommer gärna tillbaka och äter brunch på Djurgårdsbrunn. Sådana uppmärksammande uppskattas verkligen. Pluspoäng på den gesten.

27e

Nästa gång ska stora kameran med för jag vill ta bilder på det vackra lusthuset i restaurangens trädgård i mera dagsljus.

27h

Fredagsfokus och fredagspresent?

Nej då jag glömde inte alls. Det blev både fokus och present. Visar och berättar imorgon.

20164622572187111254152_sbig

Puss & Kram.

One thought on “Djurgårdsbrunn – deal blev deal.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: