Regnet bara öser ner!

Godmorgon.

Hos mig har regnet öst ner hela morgonen även i natt när jag var uppe på toaletten regnade det. Visst kan regn vara underbart – särskilt om man arbetar på förskola. Där är regndagarna bland de bästa om man som personal gillar leka förstås. Det gör jag ♥.

vattenpöl

Leta födelsedagspresenter till dottern.

Nästa vecka blir vår lilla tjej 11 år. På önskelistan står omgjort på rummet då hon tycker att rummet är för barnsligt. Väggarna ska byta färg och några nya möbler står på önskelistan och småfixandet som alltid tillhör när rum görs om. Annars så står gympatights på listan. Så min uppgift får bli att leta efter svarta gympatights idag.

Morgonkaffet är urdrucket och bloggkollen gjord så nu är det dags att ta tag i denna regniga dag. På eftermiddagen får jag gå ut och hoppa i pölarna.

vattenpöl1

Kram Kram.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: