Runt i Hågelbyparken.

Halloj.

Promenera står i ordinationen för både knäet och själen. Idag stannande jag till på Hågelby innan handlingen. Ska jag promenera kan jag lika gärna göra det i en vacker miljö och ta kameran runt halsen. Det var ett klokt och bra val av mig.

Så härligt att promenera runt i Hågelbyparken och sparka i lövhögarna som trädgårdsmästarna räfsat ihop. Busigt när trädgårdsfolket inte var långt borta men jag var bara tvungen. Som respons fick jag tillbaka, – Visst är det härligt att busa bland löven! Ja det är det verkligen. Jag erkänner att jag först trodde mannen skulle skälla lite på mig som stökade ner med löven men icke. När jag var liten begravde jag och vännerna varandra i högarna. Det minns jag var kuligt. Det var underbart att gå omkring och stanna till lite var stans som jag tyckte det skulle stannas. Inga måsten på flera kilometers avstånd. Jag andades livet och njöt.

17f

17b

17c

17d

I mitt hjärta.

Det är alltid något speciellt med Hågelby parken för mig. Robert och jag hade vår bröllopsfest där när vi gifte oss för många många år sedan nu. Men det spelar ingen roll för Hågelby är alltid Hågelby. Parken har även en 4H gård där Tilda hade sitt kalas när hon var liten så ofta är det djur ute i den del av parken där 4H gården håller till. En sommar gick Tilda på hästläger på 4H gården. Idag var det inte så många djur ute. Fåren och getterna fick fick mina modeller när hästarna var på annat håll.

 

17g17h17i

Nu tänker jag vara snäll och baka Bonnakringlor som T längtat efter.

Kramis.

2 thoughts on “Runt i Hågelbyparken.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: