Nytt i skalgarderoben.

Godmorgon.

Kaffet är urdrucket och det är dags för mig att träna knäet med en promis. Fast det känns jäkligt segt att komma igång idag. Hemma hos mig är det så mörkt ute så jag nästan kan tro att kvällen redan är här.

Nytt i skalgarderoben.

Jag brukar oftast ha några olika skal till mobilen att byta mellan men nu är det lite tomt på den fronten. I fredags pajade jag mitt favoritskal från by Malene Birger när jag skulle dra ut telefonen ur jackfickan som var lite för trång. Riktigt tråkigt för det var favoriten som sagt.

Oftast tycker jag att de skal som faller mig i smaken är på tok för dyra så jag backar oftast. Men idag slog jag till på ett nytt på rea från Rebecca Minkoff. Super fint. Tror det kan bli snyggt mot min svarta mobil.

17a

Dags att sätta igång denna tisdag.

Kram.

 

 

 

 

 

One thought on “Nytt i skalgarderoben.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: