Nytt i skalgarderoben.

Godmorgon.

Kaffet är urdrucket och det är dags för mig att träna knäet med en promis. Fast det känns jäkligt segt att komma igång idag. Hemma hos mig är det så mörkt ute så jag nästan kan tro att kvällen redan är här.

Nytt i skalgarderoben.

Jag brukar oftast ha några olika skal till mobilen att byta mellan men nu är det lite tomt på den fronten. I fredags pajade jag mitt favoritskal från by Malene Birger när jag skulle dra ut telefonen ur jackfickan som var lite för trång. Riktigt tråkigt för det var favoriten som sagt.

Oftast tycker jag att de skal som faller mig i smaken är på tok för dyra så jag backar oftast. Men idag slog jag till på ett nytt på rea från Rebecca Minkoff. Super fint. Tror det kan bli snyggt mot min svarta mobil.

17a

Dags att sätta igång denna tisdag.

Kram.

 

 

 

 

 

En reaktion till “Nytt i skalgarderoben.

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: