Gympa, busvisslingar och funderingar.

Hej.

Har ni haft en bra lördag hittills? Jag har varit på gympatävling med Tilda och hennes lag nästan hela dagen. Ni anar inte vilket jäkla liv det är i gympahallarna när det tävlas. För mig och andra som är ljudkänsliga eller blir stressade av för många ljud kan det vara en mardröm. Det skriks, busvisslas och stojas så i alla fall jag blir helt slut i skallen av allt oväsen.

 


Jag fick ont i magen.

STG OPEN så heter truppgymnastiktävlingen som går av stapeln i Enskedehallen denna helgen. Jag gillar ju gympa, det känner ni ju till att jag är en gammal gympapensionär som jag brukar säga. Visst älskar jag att titta på gympa men det var något som inte kändes helt okej idag. Tilda och hennes lag tävlade enligt mig lite för svårt. Det är både klurigt och svårt om hur man ska tänka med svårigheter och kunskaper inom idrotter som delvis bedöms på utförande. Men en sak vet jag att när dottern är ledsen och gråter inför och under tävling är det något som är lite galet. Jag får helt klart klura på den ett tag för det kändes inte bra att se sitt barn vara ledsen på tävlingen. Love you mitt hjärta.

 


Sudda bort.

Nu suddar vi bort allt tråkigt och börjar mumsa på lördagsgodiset för nu ska det mysas hela kvällen.

Kramis.

3 reaktioner till “Gympa, busvisslingar och funderingar.

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: