Fredagsfokus för bara mig.

Halloj.

Fredagar betyder Fredagsfokus på bara mig en stund varje fredag. Idag var jag utan bil så det fick bli fokus nära hemmet.

Fredagsfokus för bara mig.

Efter en lång mysfrukost framför Nyhetsmorgon snörade jag på mig skorna och gav mig ut på en promis för första gången efter min operation. Tanken var att stora kameran skulle följt med så blev det inte. Jag orkade helt enkelt inte släpa med mig den in i skogen idag. I ena jackfickan fick min skyddsängel Ängla ligga och hålla ett vakande öga på mig när jag gick genom skogen helt ensam.

Andas frisk luft.

Jag är nog ett skogstroll för är det någonstans jag verkligen kan koppla av och andas så är det i skogen. Idag var det inte några snabba steg utan som en snigel som gick genom skogen men jag gjorde det. Så underbart💗.

Tre bekymmer och Tre bra saker i mitt liv just nu.

Ett tips som jag fått från Stressmottagningen har jag försökt hålla kvar är att fokusera på tre mindre bra och tre bra saker i mitt liv just nu en stund varje dag och sedan släppa dem för dagen. Vad kan jag påverka och i så fall var? När tanken är klar släpper man den tills det är dags att agera eller göra vad man kan. Ältandet är något som bara ställer till elände och bekymmer så släpp det. Det låter så enkelt men är så svårt men jag övar mig verkligen.

Ha det bäst.
Kramis.

One thought on “Fredagsfokus för bara mig.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: