Happy Friday – make it a good one.

Hej.

Hur mår ni idag Sötnosar? Med mig är det nog ganska bra. Bästa av allt det är FREDAG med Fredagsfokus.

Testing av chokladklubborna.

Vi struntade i att det bara var vanlig torsdag igår kväll. Har man varit på chokladfestival och har med sig gott hem så självklart ska man provsmaka. Doppa klubborna i varmt kaffe eller i varmchoklad.
Choklad för själen heter företaget och vet ni vad det var verkligen choklad att få doppa sin klubba i mitt varma kaffe. Mys på hög nivå.
Fredag, så skönt och efterlängtad. Jag hade turen att få sovmorgon idag. Snart tänker jag ge mig ut med kameran runt halsen och se hur långt jag kommer idag med mitt nya knä. Vad har ni för fredagsplaner? Jag tänker ha en lugn och skön fredag.

FREDAG med Fredagsfokus.

Dags att ta tag i min fredag och lägga fokuset på bara mig.

Puss.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: