Min söndag – fika, hockey och nyskördade tomater.

Hej Hej.

Söndag igen och mörkret har redan börjat falla. Kommer aldrig lära mig att helgerna går så förbaskat fort. Hur som helst så har jag haft en bra söndag och hunnit med det mesta och fick till och med sovmorgon.

Söndagen för mig – Fika.

På mitt schema idag stod fika med syster som kom över och fikade på Spaaks innan hon hängde på och kikade på Marre´s match mot Tumba i Ishuset. Spaaks är så charmigt på något sätt. De har liksom sin egna stil lite som ett modernare konditori som ändå bevarat sin charm som kondis brukar ha. Jag var duktig och tog bara en kaffe och ett brysselkex fast jag ljuger lite nu för jag fick smaka hur många brända mandlar som jag ville av syster så jag fuskade lite men jag var lika glad för det. Mysigt var det att fika med Cicci.

Hockeymatch.

Söndagar brukar det vara match för Flempan. Så att det skulle bli hockey även idag var väntat. Extra skönt idag när bortamatchen var här i Tumba. När Marcel och hans Flempan spelar mot Tumba är det alltid lite speciellt även att Marre bytte från Tumba till Flempan när han gick i 4:an eller 5:an. Det är länge sedan men det var ju i Tumba allt började samt att flera av Marcel´s bästa vänner spelar i Tumba fortfarande. Flempan vann som tur var så nu leder de serien vilket är skönt för killarna.


Skördade tomater.

Jag fick med mig en hel hand med färska tomater från växthuset. Tänk att de inte frusit sönder ännu. När knäet mår lite bättre behöver jag stänga och göra växthuset redo för vintern.


Dags att gå ljusrundan för nu är det nattsvart ute redan. Hoppas att ni haft en supersöndag.

Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: