Paket till MIG.

Hej Hopp!

Hur mår ni idag mina fina Bloggisar? Jag mår ganska bra. Uppe innan tuppen imorse och skjutsade ner R till stationen. Han skulle vidare upp i landet och jobba. Visst var jag mer än halvdöd men med många koppar kaffe reder det mesta ut sig. En hemma dag med en massa fixande och så CMORE såklart. Det var välbehövligt att ta det lugnt och fixa just idag.

 Paket till MIG.

Fin fina koppar med fat.

Jag erkänner att jag har en förkärlek till fina koppar och muggar, så har det nog alltid varit. När min tipsrad slog in förra veckan fanns det plötsligt några slantar att handla något fint för. Valet var inte alls svårt. De svartvita kopparna med fat från min bloggvän Johannas butik Stylemood har jag önskat mig så länge nu att det fanns liksom inte några andra alternativ om vad jag skulle handla för mina 324 kronor.

Här hittar ni kopparna hos Stylemood.

 Galet snygga.

Så himla galet snygga de är mina nya koppar. De ska invigas ikväll när vi tar kvällsmackan i soffan under gosfiltarna.

Dags att halta vidare.

Hörs snart igen.

Kramis.


One thought on “Paket till MIG.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: