Chokladfestivalen på torsdag.

Hej.

Vet ni vad jag tänker halta fram på torsdag? Jag håller på att tråka ur på inte vara fit for fight. Vill så gärna ha både ett knä som funkar och att orken och stress skiten är bortflugen. Förhoppningsvis så är jag nog snart där och dit jag vill och ska med mig själv.

 Chokladfestivalen på torsdag.

Jag tänker halta mig fram på Stockholmsmässan bland choklad och bakverk på Bak och Chokladfestivalen. Ni måste förstå att detta är himmelriket för en sockerråtta som mig. Bästa av allt att det halva priset på torsdag. Mee Like💗. Finns det någon av er som tänker besöka mässan? I så fall kanske vi kan smaka på lite praliner tillsammans.

Bild lånad av chokladfestivalen.se

Dags att försöka stänga mina blå och drömma om spännande äventyr.
Puss.

3 thoughts on “Chokladfestivalen på torsdag.

Add yours

  1. Det gör du rätt i! Halta fram och peta i dig lite choklad, det är bra för välbefinnandet!
    Tack för fina hälsningar hos mig!
    Kram/Maria

  2. Nu fattar jag äntligen varför ni bloggar. Det är ju bara andra bloggare som läser o kommenterar o dyrkar varandras. O samtidigt får glänsa på varandras liv?

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: