Vecka 40.

Tja Tja.

Hur skulle jag kort sammanfatta min vecka? Upp och ner är nog bra ord eller kanske mera ner och upp. För veckan började ju med att jag fick en läkemedelsreaktion / förgiftning och det var ingen rolig resa alls. Mot slutet har veckan ordnat upp sig till det bättre, så tummen upp 👍.

Veckans fredagspresent? Strumpbyxor och ansiktsmasker. Nu när knäet fortfarande är svullet och lindat är det svårt med byxor så därför kör jag årets kjol och klänningtid nu.

Veckans godaste? Den är svår men jag säger Äppelpizzan som jag bakade i lördags med egengjord kolasås.

Bild lånad av Köket.se.

Veckans bästa? Måste vara när det visade sig att det inte var någon infektion eller blodförgiftning i knäet utan bara läkemedelsreaktion för attans vad jag var risig i början av veckan.

Veckans tråkigaste? Såklart reaktionen med knäet men annars får det bli…att knäet fortfarande gör så ont att det är svårt att köra bil. Nej nu vet jag att återigen fick ändra nageltiden…men imorgon kommer jag äntligen få nya fina naglar igen. Som jag längtar💛.

Veckans vackraste bild? Svårt när jag inte fotade så mycket förra veckan men det får bli bilden på Marcel i målet från gårdagens match.

Veckans mysigaste? Myskvällen i soffan med dottern framför ”Syrror” som hade säsongspremiär i torsdag.

Veckans wao? Min alldeles egna adventskalender blir veckans WAO för vilken känsla. Att vänta på något gott och så vidare ni vet…

Veckans smidigaste? En sak som jag lärt mig och tagit lärdom av i min stressresa är att göra livet så smidigt som det bara går. Mathem är en sådan grej som jag är såld på. Det är så smidigt att handla hemma med datorn i knäet och vips nästa dag om jag önskar kommer maten levererad in i hallen. Helt perfekt.

Vad ser du fram emot till nästa vecka? Jag ser fram emot många saker. Framför allt att börja må bättre och kunna börja köra bil och gå på rehab med knäet.

Puss & Kram.

2 thoughts on “Vecka 40.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: