Accropark Höghöjdsbana på schemat.

Halloj.

Marcel och hans Flemingsbergs IK BJ har haft teambilding ute på Lida Friluftsområde lördag – söndag. Idag innan hämtning stod Accropark Höghöjdsbanan på schemat. Jag har hört så mycket gott om Accropark Höghöjdsbana att jag och Tilda ville tjuvkika lite på lagets färdigheter iland trädkronorna.

Bland trädens kronor och stammar går Accropark höghöjdsbana. Genom en kombination av klättring, sport, mod och lek tar du dig fram mellan träden. Höghöjdsbana har något för alla. En utmaning på en höjd som passar dig.

 Övervinna rädslor.

Tänk att det kan gå så enkelt och snabbt att övervinna sina rädslor för höga höjder. Marre och has klätterkompis var i början lite småskraja och det var verkligen på håret att de kastade sig ut i första linbanan. Men när den utmaningen väl var gjord gick det galant att svinga sig ut mellan trädkronorna på Lida. Tror att laget haft ett roligt och nyttigt dygn tillsammans ute på Lida och att de är redo för att börja serien nästa helg. Heja Flempan!!!

Puss Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: