Kristall med syster.

Hej.

Jag har haft en så mysig kväll på stan med syster. Vi åt middag på Resturang Kristall på Kungsgatan. Maten var riktigt bra även denna gången på resturang valde jag vegetariskt. Jag tycker det är smidigast för mig att välja vegetariskt när jag är så kräsen vad gäller både kött och kyckling.

Resturang Kristall.

Att vi hamnade på Kristall berodde på att jag hade en deal med just Lets deal om en 2 rätters middag med ett glas bubbel var. Jag erkänner att jag funderade lite på om det verkligen var en bra deal. Syster och jag var nöjda med maten även om Cicci ångrade sig när hon fick in sin förrätt. Getost är inte hennes grej lärde hon sig ikväll medan jag älskade förrätten getost toast med valnötter och honung. Mums..Till huvudrätt valde jag vegetarisk lasagne den var bra drag i vilket jag gillar.

Vandrade runt runt.

Mätta och belåtna bestämde vi oss för att promenera runt i stan. Gata upp och gata ner i den sköna september kvällen gick vi och bara pratade om allt och ingenting. Kvalitetstid med syster tror jag man kan kalla denna kvällen. Tack till min bästa Wille som kom in till stan och hämtade mig. Vår William är bara bäst💗.

Kram.

One thought on “Kristall med syster.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d