Förändring på G med väggdekor.

Hej.

// Inlägg i samarbete med Pixers.se //

Förändring på G.
I somras fyllde yngsta sonen 16 år och en av sakerna som stod på önskelistan var en ny säng och göra om på rummet. Den lilla sängen åkte ut och in flyttade en ny tonårssäng som är nästintill lika stor som makens och min. En av önskningarna med nya rummet var en fondvägg som ska lyfta rummet. Hos Pixers.se hittade vi en värld av olika motiv i en mängd olika kategorier och mönster. Att väggdekor är möjligheten till en snabb förändring utan att köpa nya möbler har vi fått lära nu när vi kikat runt hos Pixers.se i flera timmar för att hitta fototapeten som ska få förvandla sonens nya rum.
Svårt att välja.
Det är svårt att välja när utbudet är så stort och valen så många som de är hos Pixers.se. Vad tröttnar han på? Vad kommer att funka som väggdekor både idag och nästa vecka? Två olika stilar kvar att välja mellan hockeyrink eller eller ett hexagon mönster. Vad tror ni blir bäst? Hjälp oss välja väggdekor till sonens rum. Just nu kretsar hans liv kring ishockey och hockeymålis vilket det gjort i många år. Jag tyckte det skulle varit roligt att haft en vägg med en fototapet skapad av ett foto på just honom som väggdekor men den tanken gick inte hem alls.

Här finns denna tapet.


Här finns denna tapet.
 
Vi på PIXERS har övernaturliga krafter. Vi skapar magi som ändrar omgivningar och böjer tid. Vi kan förflytta berg och få dig att vakna upp bland molnen.
Ändå sätter vi mest tilltro till kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra. De bästa berättelserna är de du skapar själv – vi kommer hjälpa dig att ge dem liv.

Vi är världsmedborgare. Våra mål når stjärnorna och vi följer våra drömmar. Vi tänker och agerar globalt, för vi vet att bra berättelser kan riva alla murar. Vi gör all inredning personligt anpassad, över hela världen. Vi hjälper dig med detta på tusentals olika sätt, sätt som du förmodligen aldrig ens kunnat föreställa dig.
 
Pixers är en plats där drömmar uppfylls och där omgivande ytor förändras, som genom ett trollslag. Pixers är ingen vanlig butik … Vi lever för att förändra! 
 
 

 

Många fördelar hos Pixers.se.
 
Pixers säljer fototapeter, väggdekorer, posters och tavlor. Som kund har du alltid 365 dagars öppet köp, ett helt år så otroligt generöst av Pixers.se Leveransen är gratis. Kanske bästa av allt som ny kund får du 35% rabatt på din första order om du börjar prenumererar på Pixers.se nyhetsbrev.
Nu återstår bara för sonen att göra valet.
 
Var rädda om er.
Kram. 

 

One thought on “Förändring på G med väggdekor.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: