Kvällens Vill Ha Nu.

Hej.

Efter en hel dag och kväll i sängen med både feber och snor så har jag kikat in hos många många butiker. Kvällens Vill Ha kommer från Modesto som dessutom erbjuder 20% på valfri vara fredag, lördag och söndag.

Kvällens Vill Ha Nu.

Här hittar ni 1–  –2–  –3-.
Kram Kram. 

6 thoughts on “Kvällens Vill Ha Nu.

Add yours

  1. Så fina saker du vill ha 😀 sv: Jag har en liknande kaffekopp med fat (lite större), den är svart i koppen och fatet är zebramönstrat, som kommer in i oktober. Går att förbeställa för 79 SEK/kopp redan nu, ord. pris 99 SEK. 🙂 Ha en fin lördag! Kram

  2. Mycket man vill ha!
    Svar: Ja men exakt sålänge man själv är mottaglig för nya bekantskaper så får ju andra mottagliga den vibben med 🙂 Jag har ju träffat dig 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: