Sänkt igen.

Halloj.

Så himla trist att vara sjuk igen. Som om det inte räckte med allt annat som stökar just nu. Jag som hade tänkt mig en rolig och skön helg men så blev det ju inte alls. Lugn ja visst men det var ju inte så det var tänkt.

Sänkt sedan i torsdags.

Att somna med sminket på är inget som jag gillar att göra. Jag vaknar oftast till i så fall framåt småtimmarna och känner mig uräcklig. Snark i soffan bild efter jobbet innan det var dags att ut och köra lite taxi i veckan.


Operationstiden har kommit.

Jag vet inte varför men det var lika känsla när tiden för hallux valgus operationen kom. Nästan så jag ångrar mig fast jag vet att den måste göras. Det är det att jag bara inte orkar med flera krämpor än de jag redan har. Tänk om spöket hälsar på i skallen hos mig flera gånger varje dag. Tänk om det bara blir sämre med knäet. Fast jag vet att operationen måste göras för att försöka få bort smärtan i knäet så ogillar jag tanken. Ni kommer nog har en splittrad Kamilla här inne på bloggen tills det är dags i slutet av september.

Natti Natti.
 
Kramis.


One thought on “Sänkt igen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: