Dags igen för Fredagsfokus.

Hej.

Fredag igen och lediga dagen. Dags igen för fredagsfokus för bara mig och min fredagspresent. Tråkigt nog så vaknade jag upp med ännu en dunderförkylning och feber. Jag fattar inte hur det är möjligt ens nu när jag inte längre arbetar på förskola. Så himla tråkigt när min plan var att åka in till Djurgården och luncha på Rosendahl och hänga med kameran hela dagen. Så blev det ju förstås inte när bacillerna hittat mig igen. Tänk om och gör rätt.

Fredagsfokus.

Mot Solbo och köpte med mig smågodis och min nya favoritchoklad. Därefter hem och bädda ner mig i sängen igen med mina godsaker och film. Helt rätt fokus för mig just idag. Fredagspresenten fick bli en tidning. Förr prenumenerade jag på flera tidningar, nu varken finns tiden eller det intresset längre men just idag en dag som denna kändes det helt rätt. Nya Plaza kvinna fick följa med hem som min fredagspresent. Extra kul när jag fick med ett läppstift. Nu är jag inte någon läppstiftstjej men de är roliga ha hemma på hyllan.

Var rädda om er alla Fina.
Puss.

One thought on “Dags igen för Fredagsfokus.

Add yours

  1. Underbart fredagsinlägg!!
    Svar: Ja det blev så spontant med skall bli himla kul faktiskt! Jamen gör det, vart funderar ni på att åka?

Kommentera

Up ↑

%d